Rantaian Link Cuba sing Ringan - Kunci Box (10K)

$ 595.00
Menehi ulasan ...

Rantaian Link Cuba sing Ringan - Kunci Box (10K)

$ 595.00
Menehi ulasan ...
warna:
Ukuran | Jembar (mm) |
Ukuran | Length (inci) |
Varian:
Diamanake nganggo kunci kothak, varian ringan saka rantai Miami-Kuba iki terjangkau, nanging ora menehi dimensi kanggo nggayuh prestasi iki. 
  • Logam Apik: 10 Karat Kuning Emas
  • Ukuran Kasedhiya: 16-30 Inci (tambahan saka 2 inci)
  • Jembar sing kasedhiya: 5.5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9, 12 mm
  • Kanggo mriksa kasedhiyan ukuran lan desain liyane, mangga takon liwat e-mail utawa Instagram DM yen prelu.
  • * Kabeh pangukuran kira-kira.
  • ** Pendant didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.

Kanggo pitulung kanggo nemtokake ukuran sing cocog kanggo ranté, bukak pandhuan ukuran kalung kene.

  • Perawatan Produk
Perawatan Umum
Amarga kabeh logam perhiasan sing alus alus lan alus, mula perhiasan emas lan perak kudu dipakai lan ditangani kanthi ati-ati. Iki utamane kanggo perhiasan sing luwih tipis lan luwih entheng, sing luwih gampang dipangan tinimbang kanca-kancane sing luwih abot. Perhiasan sing apik kudu dicopot saka awak sadurunge ana kegiatan fisik sing abot (kayata gaweyan konstruksi utawa olahraga kontak) amarga bisa dipasang ing obyek asing lan luh. Artikel perhiasan sing apik uga kudu dicopot sadurunge disiram amarga bahan kimia sing angel ing shampo lan ngumbah bisa ngrusak utawa malah ngrusak perhiasan kasebut.

Sterling Silver
Disaranake banget supaya perhiasan perak, yen ora digunakake, disimpen ing njero tas utawa wadhah udara. Iki nglindhungi perak saka reaksi kimia karo faktor lingkungan (kayata hawa sing akeh oksigen; kulit asem) sing bisa nyebabake perak ngrusak lan ilang cemlorot alami putih-putih.
Potongan salaka sing wis dicelik bisa dibalekake kanthi cepet menyang negara asli kanthi solusi pembersihan kimia, kayata siji sing diwenehake. Mandi cepet rong puluh detik ing sing luwih resik bakal ngilangi lapisan tarnish lan rereget saka salaka.

 

Solusi Omah alternatif kanggo ngilangi pembentukan rusak uga kasedhiya, sanajan ora trep. Potongan salaka sing kurang alus bisa dilebokake ing larutan banyu baking soda lan aluminium foil lan digodhog; perhiasan kudu nambah warna ing sawetara menit. 

 emas

Aja nggunakake perhiasan emas ing kolam renang amarga klorin bisa ngrusak wesi emas.

Reviews customer

Adhedhasar review 4
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AA
Apik banget

Layanan pelanggan liwat email lan ngobrol karo Kevin, dheweke nulungi nulungi aku milih ukuran rantai sing dakkarepake. Aku bakal bisnis karo popular jewelry ing wektu cedhak!

Z
ZL
Rantai sing apik tenan !!

Aku seneng banget karo rantai iki .. kualitas apik lan ukuran sampurna kanggo aku !!! Bakal% 100 pesen produk liyane saka perusahaan iki;) 10/10!

K
KS
sampurna

Aku tuku 6.5 mm 20 "Kuba lan ora bisa dadi luwih sampurna! Iku entheng nanging isih cukup abot yen sampeyan ngrasakake ing gulu. Aku ora yakin apa sing digoleki nganti mm lan inci ing rantai nanging Kevin ing Popular Jewelry banget mbiyantu, layanan pelanggan pancen ndhuwur! Aku nyaranake ngirim email menyang tim kasebut yen sampeyan duwe pitakon sadurunge tuku, dheweke bakal ngurus sampeyan lan priksa manawa sampeyan entuk persis sing dikarepake.

R
RGJ
sempurno

Rantai link Kuuban metu luwih apik tinimbang sing dakkarepake, tim ing popular jewelry tenan nindakake pakaryan sing apik banget ing rantaman polish iki ora ana cacat, mula aku bakal menehi saran supaya sapa sing nggoleki kualitas lan kasampurnane sing paling apik ing potongan investasi ING DAPAT GOL POPULAR JEWELRY! Aku mesthi bakal tuku perhiasan luwih saka dheweke! Matur nuwun kanggo proyek sing apik tenan!