privasi mbalekaken

MULAI

----

Kawicaksanan kita bakal suwene 15 dina sawise tanggal tuku. Yen 15 dina wis tuku wiwit tuku, ora bisa nawakake mbalekaken utawa ijol-ijolan.
Potongan khusus kayata jeneng domain, cincin jeneng, lan untu lsp ora bisa dibalekake lan ora kasedhiya kanggo digunakake minangka kredit toko. Personalisasi lan pangowahan (yaiku ukiran ing gelang utawa ganti rantai) ing potongan uga bakal bathi kabijakan bali. Kita bakal ngandhani sampeyan sadurunge tuku yen item dikatekake.

Barang sing wis dibalekake tundhuk ragad restock 7.5%, sing bakal dijupuk saka mbalekaken.

Kanggo entuk kondhisi, barang sampeyan kudu digunakake lan ing kahanan sing padha sampeyan tampilake. Kemasan asli uga kudu dilebokake.

Kanggo ngrampungake bali, kita mbutuhake panrimo utawa bukti tuku liyane.

Pembayaran balik (yen ana)

Sawise bali sampeyan wis nampa lan mriksa, kita bakal ngirim email kanggo menehi kabar yen wis nampa barang. Kita uga bakal menehi kabar babagan persetujuan utawa nolak mbalekaken.
Yen bali wis disetujoni, mbalekake sampeyan bakal diproses lan kredit bakal ditrapake kanthi otomatis menyang kertu kredit (utawa cara pembayaran asli) sawetara dina.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)
Yen sampeyan durung nampa pembayaran maneh sajrone seminggu saka kabar pambayaran balik, hubungi bank lan perusahaan kertu kredit / PayPal. Wektu pangolahan kanggo mbalekaken bisa maneh dawa; butuh wektu sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis nuruti prosedur iki lan isih durung dilaporake utawa nampa mbaleken, hubungi kita ing info@popular.jewelry

Item Sale (yen ana)
Mung barang sing dituku kanthi rega toko biasa bisa dibalekake. Barang on-sale ora bisa dibalekake.

Simpenan (yen ana)
Kita mung ngganti barang yen cacat utawa rusak nalika rawuh. Yen sampeyan mbutuhake gantian sing tepat, kirim email menyang info@popular.jewelry lan kirimake barang menyang 255B Canal Street New York, New York US 10013. Bursa ora kena mbayar biaya restocking.

Hadiah
Yen barang ditandhani minangka hadiah nalika dituku lan dikirim langsung menyang sampeyan, sampeyan bakal nampa kredit lengkap kanggo regane bali. Sawise item sing wis ditampa wis ditampa, sertifikat hadiah bakal dikirim menyang e-mail menyang sampeyan.

Yen barang kasebut ora ditandhani minangka hadiah nalika tuku, utawa yen gifter duwe pesan sing dikirim menyang dheweke utawa dheweke kanggo nyalurake sampeyan, kita bakal ngirim mbalekaken menyang gifter lan dheweke bakal tanggung jawab kanggo nangani saka kredit / sertifikat hadiah.

Wangsulane Shipping
Kanggo ngasilake produk sampeyan, hubungi kita ing info@popular.jewelry kanthi nomer pesenan lan "RETURN" ing subyek. Sawise bali wis disetujoni, kirim bali menyang alamat ing ngisor iki:

Popular Jewelry

Attn: Bali

255 Unit Jalan Canal B

New York New York AS 10013.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sing aken ngasilake. Biaya pengiriman ora dibalekake. Biaya kiriman bali bakal dijupuk saka mbalekaken sampeyan.

Wektu butuh item sing dibalekake / diijolake beda-beda gumantung ing lokasi sampeyan. Kita bakal menehi informasi nelusuri nalika kiriman (biasane liwat e-mail) yen bisa.

Yen sampeyan ngirim barang sing regane luwih saka $ 75, nimbang nggunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak lan tuku asuransi kanggo paket sampeyan. Kita ora bisa njamin manawa sampeyan bakal nampa bali sampeyan.