privasi mbalekaken

Gratis Pengiriman Domestik (Amerika Serikat)

Seneng pengiriman domestik standar gratis (USPS First Class) kanthi pesenan $ 100 utawa luwih.

Informasi Pengiriman Umum

  • Mangga ngidini 3 dina bisnis kanggo ngolah lan verifikasi. Ngidini tambahan bisnis 5-7 kanggo pangiriman domestik. 
  • Kita ora tanggung jawab kanggo pengiriman sing ilang, dicolong, utawa rusak. Kabeh kiriman diasuransiake lan panuku tuku tanggung jawab kabeh tuntutan kanthi operator kiriman. 
  • Amarga keamanan, kita mung bisa ngirim menyang alamat sing kasedhiya nalika checkout.
  • Amarga keamanan, kita bisa uga ora nyegat paket utawa ngowahi pangiriman yen wis diwenehake menyang operator. Yen sampeyan kudu ngganti informasi apa wae kanggo pesen (alamat pengiriman / tagihan, informasi pembayaran, lsp) sampeyan bisa njaluk pembatalan pesenan kanthi ngubungi langsung ing info@popular.jewelry. Yen pesenan sampeyan wis rampung dibatalake, sampeyan bisa ngirim pesenan sing wis diowahi maneh.

Bali (ONLINE ONLY)

Kebijakan kita suwene 15 dina sawise tanggal kiriman. Yen 15 dina wis kliwat dikirimake paket sampeyan, kita ora bisa menehi pengembalian dana utawa pertukaran.
Potongan khusus kayata jeneng papan jeneng, cincin jeneng, lan untu lsp ora dibalekake lan ora kasedhiya kanggo digunakake minangka kredit toko. Pribadhi lan perubahan (yaiku ukiran ing gelang; ganti rantai cincin) ing potongan uga bakal bathi kabijakan bali. Kita bakal ngandhani sampeyan sadurunge tuku yen item dikatekake.

Barang sing dibalekake dikenani biaya restocking 15% sing bakal dijupuk saka pengembalian dana. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake. 

Supaya bisa entuk bali, barang sampeyan kudu ora digunakake lan ing kahanan sing padha kaya sing sampeyan tampa. Kemasan asli uga potongan gratis (yen ditrapake) uga kudu dilebokake.


pembayaran maneh (yen ditrapake)

Sawise bali wis ditrima lan dipriksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari manawa wis nampa barang kasebut. Kita uga bakal menehi informasi babagan persetujuan utawa penolakan mbalekake sampeyan.
Sawise bali wis disetujoni, pengembalian dana bakal diproses lan kredit bakal ditrapake kanthi otomatis menyang metode pambayaran asli. Coba wenehi sawetara dina kanggo proses mbalekaken kasebut.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ditrapake)
Yen sampeyan durung nampa pembayaran maneh sajrone seminggu saka kabar pambayaran balik, hubungi bank lan perusahaan kertu kredit / PayPal. Wektu pangolahan kanggo mbalekaken bisa maneh dawa; butuh wektu sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis nuruti prosedur iki lan isih durung dilaporake utawa nampa mbalekake, hubungi kita ing popularjewelrycorp@gmail.com.

Sale barang (yen ditrapake)
Mung barang sing dituku kanthi rega toko biasa bisa dibalekake. Barang on-sale ora bisa dibalekake.

Exchanges (yen ditrapake)
Kita mung ngganti barang yen wis rusak utawa rusak. Yen sampeyan butuh pengganti sing pas, kirim email menyang info@popular.jewelry banjur kirim item menyang Jalan Canal 255B New York, New York US 10013. ijol-ijolan ora kena mbayar ragad restock 15%.


Hadiah
Yen barang ditandhani minangka hadiah nalika dituku lan dikirim langsung menyang sampeyan, sampeyan bakal nampa kredit lengkap kanggo regane bali. Sawise item sing wis ditampa wis ditampa, sertifikat hadiah bakal dikirim menyang e-mail menyang sampeyan.

Yen barang kasebut ora ditandhani minangka hadiah nalika tuku, utawa yen gifter duwe pesan sing dikirim menyang dheweke utawa dheweke kanggo nyalurake sampeyan, kita bakal ngirim mbalekaken menyang gifter lan dheweke bakal tanggung jawab kanggo nangani saka kredit / sertifikat hadiah.


Wangsulane Shipping
Kanggo ngasilake produk sampeyan, hubungi kita ing info@popular.jewelry kanthi nomer pesenan lan "RETURN" ing subyek. Sanajan ora prelu sampeyan uga kalebu alesan kanggo mbaleni (kita usaha kanggo nambah layanan lan umpan balik wis ditampi!)

Sawise bali wis disetujoni, kapal bali menyang alamat ing ngisor iki:

Popular Jewelry

Attn: Bali

255 Unit Jalan Canal B

New York New York AS 10013.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sing ditampa kanggo ngasilake. Biaya pengiriman nalika tuku ora bisa dibalekake (yen ongkos kirim disubsidi liwat opsi pengiriman standar gratis, biaya iki biasane bakal sampeyan ora weruh; klien bakal dilaporake babagan pengurangan sadurunge pengembalian dana.)

Yen sampeyan menehi label pangiriman, biaya pangiriman bali bakal dikurangi saka pengembalian dana.

Wektu butuh item sing dibalekake / diijolake beda-beda gumantung ing lokasi sampeyan. Kita bakal menehi informasi nelusuri nalika kiriman (biasane liwat e-mail) yen bisa.


Yen sampeyan ngirim barang regane luwih saka $ 50, coba gunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak lan tuku asuransi kanggo paket sampeyan. Kita ora bisa njamin yen bakal nampa bali. Sampeyan bisa njaluk kita menehi label karo asuransi kasebut (waca ing ndhuwur kanggo pangirangan ongkos kirim saka mbalekaken sampeyan.)