Apa sampeyan nggawe perhiasan sing dirancang khusus?

Ya, kita iya. Kita nggunakake bahan kanthi kualitas paling dhuwur. Kita wis kerjo bareng karo klien kanggo ngrancang lan nggawe potongan khusus sing wis meh meh 30 taun.

Temokake luwih lengkap babagan perhiasan sing digawe khusus ing Popular.

Kepiye cara nggawe setel grill utawa untu emas?

Siap kanggo sawetara ngarep? Ing NYC Sampeyan bisa ngunjungi kaca darmabakti kanggo sinau babagan gril sing digawe khusus:

Temokake luwih lengkap babagan grill digawe-kanggo-pesenan khusus ing Popular Jewelry.

Apa ukuran aku?

Apa sampeyan nampa kertu kredit?

Ya, kita nampa kabeh kertu kredit utama kalebu Visa, MasterCard, American Express lan Discover. Kajaba iku, kita nampa Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay, PayPal, malah Bitcoin. Yen ngono sampeyan uga kepingin weruh, kita uga nampa awis keras sing apik. (Mung kirim wae kanggo kita.)

Apa pilihan liyane sing sampeyan lakoni?

Kita nampa macem-macem cara pembayaran alternatif kayata PayPal Checkout, sing bakal ngidini sampeyan mbayar pesenan ing toko online lan toko fisik. Kajaba iku, kita nampa pembayaran seluler NFC (Near Field Communication) kayata Apple Pay, Android Play lan Samsung Play. Kita uga nawakake opsi kanggo mbayar nganggo macem-macem kertu utawa kombinasi cara pembayaran kanggo tuku ing toko. Kita uga nampa kabel bank, cek kasir / sertifikasi, lan pesenan dhuwit. Wektu pamroses pembayaran tambahan ditrapake kanggo metode pambayaran kasebut. Kajaba iku, pembayaran kudu diresiki sadurunge merchandise diluncurake utawa dikirim menyang pelanggan.

Apa sampeyan nawakake rencana layaway?

Ya, kita nindakake. Rencana layang fleksibel kita kalebu pembayaran saben minggu nganti bulanan. Yen sampeyan butuh wektu pambayaran sing pas hubungi kita.

Apa sampeyan nawakake pembiayaan?

Afektif! (pun intended) Kita yakin perhiasan ora kudu ora bisa dibedhil. Kanthi regane emas kanthi terus, kita mesthi golek cara supaya perhiasan apik luwih apik kanggo kabeh wong. Kajaba saka rencana layang fleksibel, tumbas sing digawe online bisa dibiayai Tenan lan Kredit Paypal. Sawise sampeyan wis disetujoni kanggo garis kredit, sampeyan bisa mriksa liwat toko online kaya biasane sampeyan lan pilihan finansial bakal diwenehake marang sampeyan. Kanthi kredit PayPal sampeyan mung bakal milih PayPal lan nggunakake kredit line sing disetujoni sawise sampeyan mlebu.

Kapan pesananku bakal teka?

Minangka perusahaan sing didegake & adhedhasar ing New York, kita ngerti manawa para klien ora mesthi bisa menehi wektu akeh saka jadwal sing akeh kanggo toko ing toko kita. Sanalika, kita ngerti manawa dheweke bakal seneng yen nindakake ing endi wae, lan kanthi tliti. Pramila kita ngupayakake nyedhiyakake pamrosesan pesanan kanthi cepet kaya kamanungsan — ing umume kasus, pesenan sing ngemot barang sing siyap bakal siyap ing dina kerja sing padha. Kanggo wong sing duwe kuwatir babagan hadiah pungkasan, kita nawakake pangiriman dina sing padha ing wilayah Greater New York City (liwat mitra pangiriman sing dikarepake UberRUSH lan Postmates.) 
Kanggo kabar lengkap babagan pangiriman, sampeyan bisa ndeleng kabijakan pengiriman ing kene.

Kepiye carane ngrawat perhiasan?

Kabeh tumbas perhiasan apik saka Popular kasedhiya kanthi reresik perhiasan profesional pelengkap. Disaranake sampeyan kanthi permata luwih murah karo perhiasan sampeyan. Paling ora, nggunakake banyu anget lan sabun sing entheng bakal cukup kanggo ngresiki perhiasan sampeyan. 
Klik ing kene kanggo pandhuan luwih jero babagan pangopènan perhiasan sing apik.

Apa sampeyan ndandani perhiasan?

Ya, kita iya. Kita nawakake layanan perbaikan barang-barang perhiasan emas lan perak. Sampeyan mung kudu nggawa barang sing wis rusak ing toko lan kita bakal ngupayakake kanthi cepet. Amarga akeh gaweyane, wenehake paling ora 1-2 jam ngenteni kanggo layanan perbaikan rutinitas perhiasan sing padha yen layak. Wektu ngrampungake kerja bakal gumantung saka kerumitan kerja. 

Apa sampeyan ndandani jam tangan?

Ya, kita nindakake. Kita nawakake layanan jam tangan lengkap saka owah-owahan baterei rutin kanggo perawatan / perbaikan mekanik. Bebas ora nggawa jam tangan sing ditawani menyang toko kita kanthi diagnosis lan kutipan. Bakal ing tangan apik. 

Apa sampeyan bali policy?

Kanggo tumbas digawe ing toko fisik Kebijakan Bali ing Toko ditrapake uga ditulis ing panrimo tuku:
Mung ijol-ijolan biasane diijinake lan kudu ditindakake sajrone 7 dina tuku. 

Kanggo tumbas sing digawe ing toko on line, Polisi Wangsul Online kita ditrapake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan bali, bukak kita Kebijakan Pengiriman & Bali kaca.