reviews

Adhedhasar review 253
95%
(240)
3%
(8)
1%
(3)
0%
(0)
1%
(2)
J
Tongkat Hoki Diamond-Cut & Liontin Puck (14K)
James Reinhardt (Hyattsville, US)

Sampurna Bakal blanja karo sampeyan maneh.

J
Pendant Potongan Piramida Mesir (14K)
Yordania R (Norcross, AS)
Ora bisa njaluk liontin sing luwih apik

Kevin lan kabeh wong ing Popular Jewelry tenan ngrawat aku lan priksa manawa aku nampa pesenan ASAP. Cepet banget lan aku ngucap matur nuwun banget marang potonganku. Matur suwun 🤲🏽

L
Gelang Kuba Solid Miami (14K)
Luis Montilla (Dallas, AS)

Gelang Kuba Solid Miami (14K)

M
Pendant Saint Lazarus (14K)
Marqueeta Jones (Washington, AS)
Ngati-ati

Aku ora peduli karo cara perawatanku & aku ora nampa pengembalian dana kabeh, sampeyan kudu maca cetakan sing apik supaya bisa entuk siji lintang amarga ora ana nol, nanging sampeyan entuk 4 jempol

Hei, Marqueeta! Kanggo nerangake— ragad restocking minangka prosesor pembayaran (yaiku perusahaan kertu kredit; PayPal) ngisi biaya sing ora bisa dibalekake saben klien mbayar kita. Kajaba iku ana biaya sing gegandhengan karo ongkos kirim lan asuransi; wektu / tenaga kerja sing dibutuhake kanggo nyiapake lan nindakake pesanan sampeyan. Biaya kasebut nambah nganti udakara 15% saka total biaya kanggo potongan kasebut; mula tarif 15% kanggo ragad kasebut.
Beda karo implikasi sampeyan, kita pancen pengin supaya klien ngerti apa sing dituku; ora ana sing seneng mbayar biaya kasebut lan uga ora seneng meksa klien! Amarga alasan iki, pangukuran ukuran sing tepat kanggo potongan kasebut didaftar ing kaca kasebut; kita uga duwe saran ing saben kaca kanggo ngirim email babagan pitakon sadurunge tuku. Aku cukup responsif!
Amarga kita duwe kaca lengkap sing didhasarake kanggo kabijakan bali, lan aku ora bisa ujar manawa bisa dicetak. Prosesor pambayaran karo klien akeh banget yen ana sangsi sing mangu-mangu, nanging ing kedadean iki, dheweke tetep ngewangi ragad (tegese padha percaya yen adil.) Mangga dingerteni!

E
Pendant Plug Iced-Out Plug
Ernest Thomas (Philadelphia, AS)
plug

Sampurna 🥰

C
Pendant Salib Art Deco Garnet (14K)
Christopher Lovesky (St. Petersburg, AS)
Malah Luwih Apik ing Wong

Potongan kualitas apik lan katon luwih apik tinimbang foto. Tim kasebut mbiyantu banget sajrone proses kasebut. Mesthi bakal entuk potongan liyane saka PJ mbesuk.

A
Pendant Sarung Tanggi
Antoine Johnson
100% resmi

Pesona tinju sing apik katon kaya liontin Golden Glove asli

J
Gelang Kuba Solid Miami (14K)
Joe Lopez (Melbourne, AS)
Perhiasan paling apik ing sekitar

Ngirim potongan karo kothak hadiah lan kabeh emas 14k…. Aku wis dadi pelanggan dheweke pirang-pirang taun lan bakal terus dadi pelanggan seumur hidup… menehi perhiasan paling apik ing ASAP EVA

S
Liontin Guadalupe Bingkai Square (14K)
Shaquille R (New York, AS)
Tresna!

Katon luwih apik ing wong

S
[Kunci Lobster] Rantai Kuba Miami Padat (14K)
Skylar Crisp (Birmingham, AS)
5Star

Aku seneng, aku nganggo saben dina🙏🏾

L
Rantai Kuba Italia Solid / Open Curb (14K)
Lynette Fitzpatrick (Elk Grove, AS)
Kalung lan liontin ayu !!

Aku seneng chain lan liontin anyar sing seneng karo tuku Pahlawan !!

J
Rantai Gandum Spiga / Square (14K)
Teh Jas (Washington, AS)
Kalung Emas kustom nganggo liontin

Kalung lan liontin sampurna! Responif banget aku seneng banget

y
Perak Cubanlink Chain Perak (Kuning)
lan Jessica (Grosse Pointe, AS)
banget

nggawe hadiah sing sampurna kanggo sedulurku sing enom, dheweke kaget banget. matur nuwun popular jewelry!

G
Gelang Twist Mariner Puffy (14K)
Glenn Harris (Bronx, AS)

Tresna

Beautiful

Ukuran sampurna lan apik tenan

A
Ikan Pohon Ankak Progol
Alex W. (Ashville, AS)
Shinin '

Aku ora ngarepake watu kasebut bakal kenek kaya sing padha, liontin krasa padhet kanthi alus kanggo perak! Luwih apik ing rantai tali 22inku.
Layanan pelanggan saka kene apik banget. Dheweke ora duwe ankh sing tepat sing dak pesen, nanging Kevin nggawe aku versi anyar sing luwih gedhe tanpa dikenani biaya tambahan! Apike nyaranake sampeyan kabeh tuku popular jewelry!

Malah luwih apik ing wong

Pendent apik tenan

K
Rantai Opal Biru (Perak)
Kaelan Aubrey (Ottawa, CA)
nggantheng

Iki apik banget kaya wanita sing dak tuku, katon luwih apik ing wong sing apik banget, lan opal.

R
Gelang Onyx Ireng Ireng (Perak)
Raphael Abadilla (Hummelstown, AS)
Dering apik tenan !!

Teka persis kaya sing dipratelakake! Matur nuwun !!

c
Pendant Yesus sing Ala-ala Diamond (14K)
c4 gr (Rancho Cucamonga, AS)
Pendant Yesus sing Ala-ala Diamond (14K)

Kevin lan William nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik. Wong loro kasebut informatif banget babagan pitakon sing dakkirim babagan liontin kasebut. Kualitas kriya sing kuat, kuat banget, lan luar biasa. Rekomendasi ing toko iki.

A
Santa Muerte Putih Halo 14K
Angel Reyna (Phoenix, AS)

Santa Muerte Putih Halo 14K

Liontin Kalender Suntingan Aztec kanthi Perbatasan Potong Berlian (14K)

c
Rantai Gandum Spiga / Square (14K)
c4 gr (Rancho Cucamonga, AS)
Rantai Gandum Spiga / Square (14K)

Kevin lan kulawarga nyedhiyakake layanan pelanggan sing hebat. Dheweke ora resmi babagan pitakon sing dakkirim babagan perkara kasebut. Kualitas apik, kuat banget, lan digawe kanthi apik. Rekomendasi banget.

Pieceope

Piece apik lan ngluwihi pangarepanku. Bali maneh kanggo ASAP liyane

C
Cincin Tandha Pinky Oval (14K)
Caissa Santos (Edison, AS)
$ AP EVA FOREVAAA

layanan sing paling apik, layanan sing apik banget kaya biasane.