reviews

Adhedhasar review 262
95%
(248)
3%
(8)
1%
(3)
0%
(0)
1%
(3)
P
Cincin Naga Solid
Priscilla Fuentes (Bronx, AS)
Detail Edan

Gambar ora tumindak adil

A
Anting Giwang Bola Emas Kristal (14K)
Ashley Tejeda (Yonkers, AS)
Studs Berkualitas apik

Aku pengin sepasang anting kualitas apik kanthi rega sing cukup. Kancing iki sampurna. Pengalaman online saya cepet banget lan malah ngundang aku kanggo ngatur alamat. Bakal tuku saka kene maneh.

Gelang Pesona Keluarga, Seneng banget!

aku tuku kanggo mbakyuku nganggo Gelang Popcorn, lan cocog! Gelang dheweke 4.2mm!

J
Liontin Kepala Halo Jesus Tekstur (14K)
Gambar placeholder Javier Morales (Taman Asbury, AS)
14k loro nada yesus

Piece asli super backordered. Dheweke nawakake yesus sing regane luwih larang.
Ana ing kene esuk sawise dikirim metu. Kabeh liwat pesen utusan lan isih akeh matur suwun marang sadeyan. Piece Yesus abot lan kuwat. Aku luwih seneng tinimbang potongan sing wis diurutake. Disaranake Banget. Sampeyan Ora bakal kuciwa. Salesman gedhe.

C
Rantai Link Dua-Nada / Rantai Link Kuba Italia-Kuba (14K)
RIVERA CATHERINE (Pelabuhan Richey Anyar, AS)
TRESNA AKU

Popular Jewelry gampang banget kanggo aku supaya rantai online. Komunikasi kasebut luar biasa. Aku ngandhani apa sing dak goleki lan padha nyukupi kabutuhanku. Rantai Emas 14K Kula Sampurna. Aku seneng banget. Aku nampa rantai ing minggu sing padha dak pesen. Layanan Pelanggan sing Apik banget. Matur nuwun
Aku gedhe ing Brooklyn, NY lan kabeh perhiasanku dituku ing Canal St ing Manhattan, NYC. Aku saiki manggon ing Florida lan ora bakal tuku emas 14k ing Florida. Yen butuh emas, ONLY aku bakal tuku ing Popular Jewelry. Matur nuwun wong lanang kanggo Kabeh.

O
Loket Mripat Bezel Evil (14K)
Omar Lopez (Glendale, AS)

Layanan hebat !!

B
Iced Out Star David Hamsa Tangan Pendant Perak
Benjamin Marks (Brooklyn, AS)
Gedhe Service

Kevin mbiyantu mbantu aku nggawe manawa liontinku cocog karo spesifikasi. Banjur tak kirim ing dina esuk! PJ mung siji-sijine papan sing bakal dakgawe perhiasan.

Liontin / Rantai Luar Biasa lan Layanan Luar Biasa 5/5 STARS

Kevin lan William pancen mbiyantu lan ndukung kabeh pitakon babagan liontin lan rantai (beda dawa, ranté, liontin, ukuran, lsp.)

Yen sampeyan pengin tuku perhiasan, iki papan sing kudu ditindakake. Sampeyan bakal mangsuli kabeh pitakon lan potongan apik. Aku bakal bali kanggo tuku perhiasan liyane. (Aja wedi takon babagan liontin utawa rantai sing wis entek!)

Ana sebabé toko seniman favorit sampeyan ing Popular Jewelry! Matur suwun maneh Kevin lan William amarga wis lancar transaksi lan njawab kabeh pitakonku!

S
Piercing Hidung Bal Stud (14K)
Samia Zaman (Hyattsville, AS)

Dheweke dakkandhani mbayar pin irung emas $ 75, banjur dipotong saka $ 75 lan diwenehi pin irung palsu. Toko sing ala banget. Dheweke nyolong dhuwit saka wong sing pesen koleksi kanthi online.

Halo Samia! Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan cara nggawe tindikan irung dadi palsu? Wiwit mbukak (1988) nganti saiki, kita durung nate urusan karo logam perhiasan kostum; ana kemungkinan 0% campuran sing kedadeyan, mula kita pengin ngrungokake crita sampeyan. Yen ditandhani dadi 14K - sampeyan bisa yakin yen sampeyan nampa kancing irung emas 14K.

Kevin

J
Tongkat Hoki Diamond-Cut & Liontin Puck (14K)
James Reinhardt (Hyattsville, AS)

Sampurna Bakal blanja karo sampeyan maneh.

J
Pendant Potongan Piramida Mesir (14K)
Yordania R (Norcross, AS)
Ora bisa njaluk liontin sing luwih apik

Kevin lan kabeh wong ing Popular Jewelry tenan ngrawat aku lan priksa manawa aku nampa pesenan ASAP. Cepet banget lan aku ngucap matur nuwun banget marang potonganku. Matur suwun 🤲🏽

L
Gelang Kuba Solid Miami (14K)
Luis Montilla (Dallas, AS)

Gelang Kuba Solid Miami (14K)

M
Pendant Saint Lazarus (14K)
Marqueeta Jones (Washington, AS)
Ngati-ati

Aku ora peduli karo cara perawatanku & aku ora nampa pengembalian dana kabeh, sampeyan kudu maca cetakan sing apik supaya bisa entuk siji lintang amarga ora ana nol, nanging sampeyan entuk 4 jempol

Hei, Marqueeta! Kanggo nerangake— ragad restocking minangka prosesor pembayaran (yaiku perusahaan kertu kredit; PayPal) ngisi biaya sing ora bisa dibalekake saben klien mbayar kita. Kajaba iku ana biaya sing gegandhengan karo ongkos kirim lan asuransi; wektu / tenaga kerja sing dibutuhake kanggo nyiapake lan nindakake pesanan sampeyan. Biaya kasebut nambah nganti udakara 15% saka total biaya kanggo potongan kasebut; mula tarif 15% kanggo ragad kasebut.
Beda karo implikasi sampeyan, kita pancen pengin supaya klien ngerti apa sing dituku; ora ana sing seneng mbayar biaya kasebut lan uga ora seneng meksa klien! Amarga alasan iki, pangukuran ukuran sing tepat kanggo potongan kasebut didaftar ing kaca kasebut; kita uga duwe saran ing saben kaca kanggo ngirim email babagan pitakon sadurunge tuku. Aku cukup responsif!
Amarga kita duwe kaca lengkap sing didhasarake kanggo kabijakan bali, lan aku ora bisa ujar manawa bisa dicetak. Prosesor pambayaran karo klien akeh banget yen ana sangsi sing mangu-mangu, nanging ing kedadean iki, dheweke tetep ngewangi ragad (tegese padha percaya yen adil.) Mangga dingerteni!

E
Pendant Plug Iced-Out Plug
Ernest Thomas (Philadelphia, AS)
plug

Sampurna 🥰

C
Pendant Salib Art Deco Garnet (14K)
Christopher Lovesky (St. Petersburg, AS)
Malah Luwih Apik ing Wong

Potongan kualitas apik lan katon luwih apik tinimbang foto. Tim kasebut mbiyantu banget sajrone proses kasebut. Mesthi bakal entuk potongan liyane saka PJ mbesuk.

A
Pendant Sarung Tanggi
Antoine Johnson
100% resmi

Pesona tinju sing apik katon kaya liontin Golden Glove asli

J
Gelang Kuba Solid Miami (14K)
Joe Lopez (Melbourne, AS)
Perhiasan paling apik ing sekitar

Ngirim potongan karo kothak hadiah lan kabeh emas 14k…. Aku wis dadi pelanggan dheweke pirang-pirang taun lan bakal terus dadi pelanggan seumur hidup… menehi perhiasan paling apik ing ASAP EVA

S
Liontin Guadalupe Bingkai Square (14K)
Shaquille R (New York, AS)
Tresna!

Katon luwih apik ing wong

S
[Kunci Lobster] Rantai Kuba Miami Padat (14K)
Skylar Crisp (Birmingham, AS)
5Star

Aku seneng, aku nganggo saben dina🙏🏾

L
Rantai Kuba Italia Solid / Open Curb (14K)
Lynette Fitzpatrick (Elk Grove, AS)
Kalung lan liontin ayu !!

Aku seneng chain lan liontin anyar sing seneng karo tuku Pahlawan !!

J
Rantai Gandum Spiga / Square (14K)
Teh Jas (Washington, AS)
Kalung Emas kustom nganggo liontin

Kalung lan liontin sampurna! Responif banget aku seneng banget

y
Perak Cubanlink Chain Perak (Kuning)
lan Jessica (Grosse Pointe, AS)
banget

nggawe hadiah sing sampurna kanggo sedulurku sing enom, dheweke kaget banget. matur nuwun popular jewelry!

G
Gelang Twist Mariner Puffy (14K)
Glenn Harris (Bronx, AS)

Tresna

Beautiful

Ukuran sampurna lan apik tenan

A
Ikan Pohon Ankak Progol
Alex W. (Ashville, AS)
Shinin '

Aku ora ngarepake watu kasebut bakal kenek kaya sing padha, liontin krasa padhet kanthi alus kanggo perak! Luwih apik ing rantai tali 22inku.
Layanan pelanggan saka kene apik banget. Dheweke ora duwe ankh sing tepat sing dak pesen, nanging Kevin nggawe aku versi anyar sing luwih gedhe tanpa dikenani biaya tambahan! Apike nyaranake sampeyan kabeh tuku popular jewelry!