reviews

Adhedhasar review 232
95%
(221)
3%
(6)
1%
(3)
0%
(0)
1%
(2)

Liontin Kalender Suntingan Aztec kanthi Perbatasan Potong Berlian (14K)

Kluster Ulang Kubles Zirconia Kancing Subang Sterling Perak

Rantai Gandum Spiga / Square (14K)

Kevin lan kulawarga nyedhiyakake layanan pelanggan sing hebat. Dheweke ora resmi babagan pitakon sing dakkirim babagan perkara kasebut. Kualitas apik, kuat banget, lan digawe kanthi apik. Rekomendasi banget.

Pieceope

Piece apik lan ngluwihi pangarepanku. Bali maneh kanggo ASAP liyane

$ AP EVA FOREVAAA

layanan sing paling apik, layanan sing apik banget kaya biasane.

Cilik nanging nalika lampu nyerang. Sinar

Layanan sing apik banget lan produk sing luwih gedhe

Kita nampa tumbas lan aku mung bisa ngucapake apik banget! Layanan sing apik banget. Aku nyaranake kanthi lengkap Popular Jewelry 1000%

babyyyy

Pancen tresna karo potongan iki! Emas 14k kualitas apik tenan kaya ngono, aku ora sabar nuli tuku potongan sabanjure saka kene!

Apik banget

Layanan pelanggan liwat email lan ngobrol karo Kevin, dheweke nulungi nulungi aku milih ukuran rantai sing dakkarepake. Aku bakal bisnis karo popular jewelry ing wektu cedhak!

Pancen apik tenan ing kene ndhisik wiwit saiki.

Kualitas / Layanan Gedhe

Pacarku pancen seneng, bungkus apik, presentasi resik. Layanan pelanggan sing apik! Ora ana masalah ing kene sing bakal menehi saran - Keanu

Aku mung tuku perhiasan saka popular jewelry. Dadi manut lan mbiyantu.

Kualitas apik!

Katrangan kasebut akurat lan produke mung sing dak goleki. Aku ngarepake iki saka Popular Jewelry lan bakal tuku maneh mengko! 

banget

10/10, layanan pelanggan apik tenan saka Kevin. Sangat wareg karo potongan sing apik iki

Pendant sing apik

Liontin cilik iki dakgawe minangka hadiah manten kanggo kanca. Iki tuku pertama karo Popular Jewelry. Kontakku, Kevin, pancen apikan lan nulungi. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh email cepet. Sawise dakkandhani, Kevin nyedhak lan ngandhani yen liontin wis digawe pesenan. Sawise rampung (udakara 10 dina), Kevin ngirim foto liontin kasebut marang aku. Telung dina mengko, aku nampa (liwat surat, aku manggon ing FL). Matur nuwun kanthi sanget! Liontin iku apik banget! Tresna iku!

Sawijining apik

Aku tresna iku

Great

Aku entuk rantai super apik iki.

Swag menang bom

Swag menang

Ring kepala India

Layanan pelanggan sing apik tenan, mangsuli kabeh pitakonku sing dikirim dina mbesuk, cincin kasebut minangka kriya sing apik banget popular jewelry minangka perhiasan permanen

Miami Cubanlink Perak (Putih)

10 / 10

Layanan pelanggan apik tenan. Dheweke dikirim kanthi cepet. Dheweke apikan banget. Dheweke metu saka rong barang sing dakkarepake nanging langsung email karo aku karo pilihan liyane. Iki bakal dadi papan utama sing dakgawe tuku!

Rantai sing apik tenan !!

Aku seneng banget karo rantai iki .. kualitas apik lan ukuran sampurna kanggo aku !!! Bakal% 100 pesen produk liyane saka perusahaan iki;) 10/10!

ring rusak

loro dering sing dak tuku popular jewelry wis rusak .. aku nesu banget karo iki. aku ora seneng pengembalian dana, aku pengin gantian dering, aku bisa menehi gambar, aku sedih banget, apa bisa bali menyang aku.

Band Jade Ireng Ireng

Pautan Miami Kuba link 14K Emas Kuning