KITAB KAMI

     Didegake ing taun 1988, ing wayah awan ing jaman emas: Popular Jewelry diwiwiti minangka kios perhiasan cilik, diselehake ing njero bursa sing tapel wates karo soho, Tribeca, lan Chinatown. Wiwit iku wis diwasa dadi bisnis mandhiri sing kuat - nalika njaga swasana kulawarga sing intim sing mesthi wiwit awal. Akeh toko perhiasan ing sadawane jalur Canal Street ditutup kanthi apik, nanging Popular Jewelry wis terus tekun sajrone 30 taun kepungkur, ngalami bencana ekonomi lan alam sing paling angel. Pamilik bisnis, Chiok Va Sam, (aka Eva) kondhang amarga etika kerja sing tanpa henti (Popular ditutup mung enem dina wiwit bisnis diwiwiti) bebarengan karo pengabdian lan semangat sing diwenehake menyang klien. basis saben dinten.
 
     Popular Jewelry wis ngupayakake ngasilake perhiasan sing paling apik; kanggo nyedhiyakake layanan lan pengalaman pelanggan sing paling apik. Kita pengin ngluwihi ekspektasi klien saben-saben layanane. Demografi klien selebriti kita kalebu saka seniman musik nganti aktor (kalorone munggah lintang lan balai / mlaku famer); dhaptar sing dikurmati iki kalebu warga lokal kayata anggota A $ AP Mob, Amber VallettaAyo & TeoCeeLo Ijo, Chris Moore, Diggy SimmonsElephant Man, ing Zombi Flatbush, GoldLink, Jaden Smith, Jake GyllenhaalJoey Bada $$, JojiKaley CuocoKen RebelKirk Knight, Kodie ShaneMacklemore, Playboi Carti, Bank Remy, RiceGumRo James, $ ki Maskake Gusti AlitSmokepurpp, Spencer PrattStefan Charles, Timothy DeLaGhettoTracy Morgan, Travis Scott, Uma Thurman lan Wu-Tang Clan's Cappadonna. Kita uga wis diberkahi dening para pelanggan internasional kayata Inggris Dev HynesJorja SmithJude Law, Direktur Artistik Dior Men's Kim Jones, lan Lily Allen, Kanada Jazz Cartier, Jepang Generasi EXILE, China Agung Brothers, mantan anggota EXO Kris Wu, Vaness Wu, Spanyol C. Tangana, RosalÃa, Prancis Ibeyi, Meksiko Paulina Rubio, Korea Loco, lan Australia kang Nick Murphy- dhaptar terus. Mula ora gumun Popular Jewelry wis Mekah saka perhiasan apik kanggo loro selebriti lan warga lokal. 
 

Bedane - Napa Kita Mung Nggawe Perhiasan Apik

     Apa potongan diwenehi label perhiasan apik utawa kostum pungkasane gumantung saka bahan sing digawe. Perhiasan apik kalebu logam mulia kayata emas (perhiasan apik ditetepake minangka emas kanthi kesucian 10K utawa luwih), perak, lan platinum sing larang. Amarga perhiasan apik kasusun saka bahan sing tahan lama, bermutu tinggi; kanthi perawatan sing tepat, bisa luwih tahan wektu (asring kanggo pirang-pirang generasi) tinimbang mitra sing ditrapake. Kanggo alasan iki, emas. perak, lan platinum bisa nahan regane kanthi apik - perhiasan apik iku investasi sing pantes.

Travi $ Scott - Travis Scott minangka seniman rekaman Hip Hop Amerika saka Houston, Texas posing karo Eva ing Popular JewelryPlayboi Carti sing dadi rapper saka Atlanta, Georgia sing mlebu karo Awful Records. Ing gambar iki, dheweke ana ing sisih tengen karo ASAP Eva sing ana ing sisih kiwa Popular JewelryAyleo lan Mateo Bowles (lair tanggal 30 Oktober 1996 (Ayo) lan 29 Agustus 1999 (Teo)), umume diarani Ayo & Teo minangka pasangan penari Amerika. [2] Dheweke tampil ing video musik Usher's "No Limit" and Chris Brown's "Party". Lagu "Rolex" katon pucuk nomer 20 ing US Billboard Hot 100.A $ AP Ant - ASAP Ant aka YG Addie minangka Rapper Amerika saka Baltimore, Maryland posing karo Eva ing Popular JewelrySaka kiwa nengen: Cherish Hicks, Eva saka Popular Jewelry, lan pemenang penghargaan Grammy, produser platinum kaping pitu Mano sing nyambut gawe ing tangga lagu paling dhuwur, "The Hills" ing album The Weeknd, "Beauty Behind the Madness" berpose bareng