Sajarah

Panggangan ikon kasebut muncul ing taun 1980-an sajrone taun-taun pungkasan hip-hip. Desain jaman biyen sing luwih sederhana wis berkembang kanthi ruwet amarga industri perhiasan nggawe cara nambah kanthi bertahap. Nganti 30 taun, Popular Jewelry wis dadi puncak desain perhiasan khusus; panggangan ora istiméwa. Saka tutup siji menyang cangkeme emas lan inten— Popular Jewelry wis digawe kabeh. 

Panggangan Adat - tembung saka kita.

Minangka peringatan: iki dudu grill sing alus, umum, ukuran siji - kabeh dikepengini; adat sing disesuaikan karo sing nganggo. Dheweke bakal pas mung klien sing dirancang kanggo. Apa sampeyan nate ndeleng episode acara kejahatan nalika nyoba nyocogake profil gigi ing awak kanthi cathetan untu sing ilang? Dadi, pranyata cara sing dicoba lan bener; profil untu wong iku unik kaya DNA. Kanthi jeneng boros lan kualitas, kita nggawe panggangan luwih kenthel lan awet kanggo mbedakake saka kompetisi. Yen sampeyan menehi eseman sing mengkilat menyang kanca bokong sing rusak, kemungkinane dheweke bakal marai rasa ora enak - saka tagihan dokter gigi, dheweke bisa ndandani untu sing dikethok nyoba meksa manggang. Kaya kabeh perhiasan pribadi sing digawe kanthi kualitas, panggangan khusus digawe kanthi tliti kanthi rinci babagan kerajinan tangan. Panggangan mulai $ 150 (tutup perak biasa) banjur munggah saka kana. Coba untu kanthi bener. Ing kene Tanpa wong tengah. Kanthi gumun ing New York.

Informasi & prekara sing dibutuhake kanggo dipertimbangkan nalika ngirim pesen karo kita.

1) Gigi ndhuwur utawa ngisor? (Dhuwur / Botol)

2) Pira lan untune? (Incisors, Canines, Molars)

3) Apa jinis logam mulia? (Sterling Perak, Emas (10K, 14K, 18K), Platinum)

4) Apa jinis warna? (Mawar, Putih, Kuning) 

5) Rampung apa? (Polished, Matte, lsp)

6) Desain spesifik? (Pasuryan / Bukak / Gap / lsp)

7) Apa sampeyan pengin nyetel batu permata?

  • Jinis & warna endi?
  • Wonten pinten?
  • Where?

8) Yen bisa, kirimake gambar / gambar / gambar / gambar supaya bisa ngerti apa jinis desain sing sampeyan arep.

9) Apa sampeyan duwe rencana supaya bisa digunakake kanggo untune ing wektu sing cedhak (iki bisa uga mengaruhi cara sing cocog karo mengko). Disaranake prosedur prosedur pergigian sing ditundha / rampung sadurunge diselehake grill karo kita supaya bisa jangka panjang grillz. 

----------------------------

Panggangan Custom Diamond Hijau 

Panggangan Ukiran Laser Wolu-Gigi Ngisor Ngisor

Panggangan Ukiran Laser Wolu-Gigi Padhet

Jendhela Mbukak Siji Cap 

Pemanggang Plain Gigi Ireng Lengkap (Emas Kuning / Emas Putih)

 Panggangan Plain Padhet Lengkap

Kesenjangan Gedhe Iced-Out kanthi Frame (Intan Putih; Pavé Stonesetting)

 Kapsul Ketat (Diamond Diamond; Pavé Stonesetting)

topi berlian kanthi banjir lengkap kanggo bintang burung raven Christopher Moore

Ukiran Custom (karakter Kanji kanggo "Demon")

Ukiran Adat (Karakter Cina)

Ukiran Custom (Godhong ganja)

ganja godhong ganja ganja ukiran 14k 14 karat cap grillz

Ukiran Custom (Playboy Bunny)

Desain Inten Custom (Salib)

desain grillz inten

Debu Berlian / Bukaan Bunder

Ing tengah: panggangan grill ndhuwur lan ngisor kanthi adat kanthi rai mbukak lan canine cut laser sing digawe Popular Jewelry ing New York City kanggo Rujhen

 

Kesenjangan

Ing tengah: adat digawe 14 karat gaya emas jurang kuning kanggo Universitas Cincinnati Bearcats bal-balan cornerback Grant Coleman digawe dening Popular Jewelry ing New York City

Sepi kebak banyu (prapara batu; mawar emas lan jambon jambon)

Ing tengah: rong set adat sing digawe saka 14 karat mawar grinding emas dipasang trotoar mikro kanthi sapir pink lan rampung polish kanggo Jaysse Lopez saka Keperluan Urban ing Las Vegas. Popular Jewelry ing New York City

Frame Open Iced-Out

Ing tengah: rong set lengkap a karot 14 karat putih emas rai rai / jendhela terbuka kanggo Malachai digawe dening Popular Jewelry ing New York City

Bingkai Mbukak Diamond-Cut

Ing tengah: rong set adat ngisor lan ndhuwur nggawe grang rai rai ing 10 karat kuning emas kanthi inten dipotong kanthi Popular Jewelry ing New York

Debu berlapis (loro-nada)

Ing tengah: rong set ndhuwur lan ndhuwur gaweyan digawe emas ing 10 karat kuning emas kanthi rong nada rhodium plating polish dhuwur lan laser bledug laser sing dipotong rampung dening Popular Jewelry

Tangkal Polished Klasik

Ing tengah: rong adat digawe saka grumbang fine canine vang ing perak sterling padhet lan polish sing dhuwur kanggo Jay Goss - Popular Jewelry

Titis (baris ngisor mung)

Ing tengah: sakumpulan adat sing didadekake baris ngisor 6 grillz untu emas kanthi gaya titisan emas karat kuning, rampung polish kanggo Alessia Solimeo - Popular Jewelry

Debu Berlian (Perak)

Ing tengah: grill untu perak sing digawe khas kanggo Ricky sing dadi bocah lanang saka Jepang kanthi manik manik putih rampung lan dipasang karo batu permata zirconia kubik - Popular Jewelry

Iced-Out Bar (ngambungi saluran; 2 larik)

inten-grillz-emas-untu-putih-emas-loro-saluran-set-berlian