Nggawe Gagasan Sejatine wiwit taun 1988

Kanthi keahlian luwih saka 28 taun ing industri, perusahaan kita wis nggawe akeh potongan kualitas perhiasan apik kanggo para klien. Ana ing Popular Jewelry, kita bangga karo desain kita lan percaya yen dalan sing rampung kanggo ngrampungake saben potongan padha penting kaya perhiasan dhewe. Saka wayahe matak logam, mula saiki kita wis rampung digoseni - ora liya sing ana artine kelangan. Tim khusus kita bakal makarya kanthi temenan kanggo ngrancang perhiasan sing sampeyan idham-idhamake. Saka jeneng papan, saka sabuk, nganti tutuk emas lan inten - kita bakal ngirim ide menyang logam larang regane - mikirake minangka sentuhan King Midas banget kita.

Desain & Gawe Perhiasan Dhewe

Umumé, nyaranake sampeyan nimbang pitakon dhasar ing ngisor iki:

1. Apa jinis logam mulia sing sampeyan pengin nduwe potongan sing digawe?

Tuladha: (Platinum, Emas [24K, 22K, 18K, 14K, 10K], Silver)

2. Warna apa?

Tuladha: (Emas Kuning, Emas Emas, Emas Putih, Ireng, lsp)

• Ana ing ngendi?

(Kabeh bagean / bagean tartamtu)

3. Jinis tekstur utawa polish / rampung (es) sing disenengi:

Tuladha: Rampung Polandia, Satin Rampung, Rampung Diresasi, Rampung Dirumeni, Kabel Kawat, Sandblasted Rampung, dll.

4. Ukuran (bisa ditimbang-timbang) potongan kasebut

Tuladha: (Panjang x Lebar x Celengan) milimeter utawa inci

5. Watu permata

Ya / Ora

Yen Ya:
• Apa jinis batu permata?
• Wonten pinten?
• Apa gedhene permata kasebut?
• Endi sing dikepengini?

6. Ukiran

Ya / Ora

• Gaya layang apa?

Tuladha: Surat Blok / Skrip

• Apa kudu ngomong?

Tuladha: Tanggal, Dhisikan, Jeneng, Kutipan, lan sapiturute (Elinga papan sing kasedhiya kanthi ukuran perhiasan sing dipesen)

Nggolek Gril?

Panggangan khusus minangka adat kaya potongan khusus (apik kanggo nemokake wong sing nganggo untu sing cocog!) Kanggo ngerteni informasi luwih lengkap babagan nduwe untu emas khusus (Grills), sampeyan bisa uga ngunjungi kaca darmabakti kita.

Miwiti Perjalanan

Supaya kita luwih mbiyantu sampeyan, mula luwih becik sampeyan bakal teka ing Chinatown NYC. Nggawa ide sampeyan (s) lan model, gambar utawa gambar sing relevan. Kajaba iku, sampeyan bisa uga nelpon (212) 941-7942 utawa e-mail ing info@popular.jewelry kanggo ngirim priksaan utawa njaluk pitakon. Kita ngarepake nggawe sesuatu sing khusus karo sampeyan.

Custom 14K Kuning Emas Lor Coyote Fang

Custom 14K Kuning Emas Lor Coyote Fang

Huruf "L" Bahasa Inggris Kuna Dipoles Huruf "T" Inggris Kuno sing Dipoles DhuwurSurat Potong Manik Putih "L" Inggris KunoSurat Potong Manik Putih "T" Inggris Kuno

Kalung Jeneng "ANNA"

Huruf "Y" Crowned Diamond

15328 H 09-08-2020

 

 

Pendant Khusus Pelanggan Nggawe "Kaki"

Pendant Gambar Gawe Khusus Pelanggan

Pelanggan Khusus Pelanggan Dering 10K Y / G Opat "CRUZ"

 

Pelanggan Khusus Pelanggan "China Town"

 

Kalung Khusus Pelanggan

 

Pelanggan Khusus Pelanggan Kalung Emas Emas Karat Putih 14 Karat Putih

 

 

 

Setel Griling Emas Emas Karat 14 Set saka 12 Digawe dening Popular Jewelry New York

Cincin Gawe Khusus Emas Langsung & Gratis (14K)

Cincin Gawe Khusus Emas Langsung & Gratis (14K)

Popular Jewelry Diamonds VS Adat digawe

Perhiasan Emas Custom-Popular Jewelry New York

Pelangi sapir inten berlian Kuba sing nggawe adat

Cincin Link Kuba Dobel kaping pindho Miami 925 Sterling Perak digawe dening Popular Jewelry New York

Ukiran Laser Custom '10 -02-90 E Til Kita Ketemu Maneh 'kanggo Pendant Peringatan 14 Karat Kuning Emas digawe dening Popular Jewelry New York Dering Pencet Ukir Ukir Custom Laser Inggris 925 Sterling Silver digawe dening Popular Jewelry New Yorkadat nggawe Tulisan R Cubic Zirconia Iced Pendant 14 karat kuning emas digawe dening Popular Jewelry New YorkSurat Kustom Custom "JC" Cincin Emas 14 Karat, Emas Kuning, Emas Putih, Nada Loro, Intan Mady By Popular JewelrySurat Kustom Custom "AJ" Cincin 14 Karat, Emas Kuning, Emas Putih, Intan Nada LoroDering Jeneng Custom Custom 14 Karat Kuning Emas Emas Emas Emas Digawe Dening Popular Jewelry New YorkSurat Kertas Gawe Adat "J" 14 Karat Kuning Emas Putih Emas Emas Loro Dhewe Popular Jewelry New YorkCustom digawe Diamond Kuba Jeneng Plate Gelang Gelang Digawe Dening Popular Jewelry New York

Abang Khusus Khusus nggawe ring "Dhuwur Abang 88 Rising Ring"

Pelanggan khusus nggawe loket "PBB"

Pelanggan khusus nggawe "Diamond Airplane Stud Earring"

Sing luwih dhuwur Brother Special nggawe cincin

Pelanggan khusus nggawe loket "BeenGuy"

"JayloYnn" Pelanggan khusus Nggawe Namering

Loket Khusus Warung Bola Keranjang 14K T / T

huruf digawe saka ibukutha Inggris lawas tita kubik zirconia .925 perak sterling digawe dening Popular Jewelry New York

Gambar Salib Gawe Custom Custom Ruby Pendant 3.6 g CIA 57 pts 14 Karat Kuning Emas Digawe dening Popular Jewelry New York

gaweyan manik putih nggawe potongan tangan 3-D Jo $ hua 14 karat emas kuning digawe dening Popular Jewelry New York

adat aksara SQ nggawe serat padat 14 karat emas kuning digawe dening Popular Jewelry New York

adat digawe ular enamel pendant 14 karat kuning emas digawe dening Popular Jewelry New York

piring sirah tengkorak sirah Renegade .925 perak sterling digawe dening Popular Jewelry New York

Plate Jeneng Plate Custom Cunt Diamond Cut Pendant 14 Karat Kuning Emas Digawe dening Popular Jewelry New York

adat nggawe Santa Muerte kubik zirkonia cincin driji lengkap 14 karat emas loro-nada digawe dening Popular Jewelry New York

adat digawe Santa Muerte kubik zirkonia cincin driji lengkap 14 karat emas kuning digawe dening Popular Jewelry New York

Custom digawe 14 karat kuning emas karakter Cina laser ngukir ring signet digawe dening Popular Jewelry New Yorkadat digawe 14 karat emas emas Deathly Hallows simbol sing ngetrapake ring signet ring digawe dening Popular Jewelry New York

MURDA REE Diamond Cuestomer Pendant

adat digawe Silver Ring karo ukiran laser PLZ digawe dening Popular Jewelry New York

Pendat T-Rex Dinosaur Medallion Pendant 14 Karat Kuning Emas Digawe dening Popular Jewelry New York
Pendak Kembang Murakami Adat 585 14 Karat Kuning Emas digawe dening Popular Jewelry New York
Plate Pendaptaran Jeneng Custom Custom NELZ 14 Karat Putih Emas Emas Iced OutKalung Adat Khusus Pendant Cina 14 Karat 14K Emas
Anting-anting stud khusus (inten emas lan ireng 14K) digawe kanggo Playboi CartiPendant UFO emas khusus, isi karo permata berwarna. Gambar asli ing kene digawe kanggo Demetrius klien kita @youngpopssPendant bolt khusus sing digawe kanggo Zaire klien kita. Pendant diwenehi warna kanthi nggunakake lapisan kulit alus.Pendant Espeon Pokemon khusus ing emas kuning lan ruby ​​14K. Natal natal kanggo pacare14K emas lan intan putih nutupi jantung anyar kanggo kanca kita Josh Asadow lan Gail ibune.Dering emas lan Ruby "Sloppy" digawe kanggo kanca kita DarrenIntan lan liontin medali emas 14K digawe kanggo eko "22" Michael Rainey Jr.
Ing tengah: cincin jeneng sing digawe adat Backwoods ing 14 karat kuning emas polish rampung lapisan dobel digawe dening Popular Jewelry ing New York CityIng tengah: liontin perak sing digawe digawe saka Football Football / Futbol Association Crest digawe khusus Popular Jewelry ing New York CityIng tengah: lempung jeneng digawe khusus kanggo Sofia ing 14 karat emas kuning loro nada polish lan putih manik rampung karo loro chain cuban link digawe dening Popular Jewelry ing New York CityIng tengah: cincin jeneng sing digawe khusus kanggo Francisco sing "Ci $ co" ing 14 karat emas kuning kanthi rong nada kanthi polos putih manik sing apik digawe dening Popular Jewelry ing New York CityIng tengah: adat digawe 14 karat mawar emas nggeser inten Saint Mary Guadalupe Pendant kanthi kalung tenis prong set ing 14 karat mawar emas digawe dening Popular Jewelry ing New YorkIng tengah: cincin prisma kaca kosmik khusus kanggo Ariela ing 14 karat mawar emas lan jamban nyetel inten karo lintang ngambang lan sabit ing rong lapisan kaca digawe dening Popular JewelryIng tengah: kalung kothak digawe saka lempung persegi kanggo Milana ing 14 karat emas kuning nganggo manik putih rampung polish lan pasuryan Walt Disney Minnie Mouse ing pungkasan Popular JewelryIng tengah: lempung jeneng digawe loro kalung sambungan cuban kanggo Monique ing 14 karat emas florentine emas rampung lan desain buntut sing dipotong dening Popular JewelryIng tengah: kalung rolo jeneng khusus kanggo Ahriel ing skrip 14 karat kuning emas lan polish dhuwur rampung dening Popular JewelryIng tengah: rong adat sing digawe 14 karat kuning emas piksel 404 http kesalahan utawa jeneng kode atlanta dering kanthi polish sing dhuwur - Popular JewelryIng tengah: cincin jeneng sing digawe khas Cherish ing 14 karat kuning emas loro nada nada manik putih sing dipotong rampung - Popular JewelryIng tengah: ring adat Knight ring 14 karat emas kuning karo wernan pink lan kuning - Popular JewelryIng tengah: gelang jeneng lapisan lempung kaping pindho digawe kanggo Joshua kanthi gaya Jo $ hua ing 14 karat emas kuning nganggo gaweyan manik putih ing ndhuwur kanthi gaya Italia loro gelang link nada gelang sing dirajut - Popular JewelryIng tengah: piring jeneng khas nomer 23 ing 14 karat emas kuning kanthi gaweyan manik putih ing ndhuwur - Popular JewelryKustom digawe Boss Makina nganggo jeneng loro driji ing 14 karat kuning emas loro muni kanthi karya polish lan manik dhuwurPusat: Custom jeneng Mobing cincin ing 14 karat emas kuning kanthi finas putih lan dipasang kanthi berlian - Popular Jewelryadat digawe mlb new york mets logo sing dipigunakaké nganggo liontin apel ing 14 karat kuning emas kanthi polish dhuwur rhodium putih - Popular JewelryCincin jeneng digawe khusus kanggo Delfina ing 14 karat emas kuning lan rong nada gaweyan manik putih sing dhuwur banget - Popular JewelryDering jeneng lapisan lapisan dobel kanggo Steve ing 14 karat warna emas emas sing dipasang karo intan lan karya manik rhodium putih - Popular JewelryKalung mutiara mutiara tangan Vintage diselang nganggo manik emas 14 karat sing aman kanthi clasp lobster - Popular JewelryUkuran digawe khusus 9.5 Felt USA jeneng dering ing salaka sterling kanggo Kosta - Popular JewelryCustom digawe 14 Karat Emas Cannon Logo Pendant kanggo Brigade USA - Popular JewelryIng tengah: adat digawe Mesir Eye of Horus Pendant ing 14 karat emas kuning kanthi polish sing dhuwur digawe dening Popular JewelryPlato gaweyan digawe khusus Sophia hoop anting-anting ing 10 karat kuning emas - Popular JewelryIng tengah: kalung cuban persegi digawe khusus kanggo Gerlinska ing 14 karat loro muni emas kuning kanthi rampung polish dhuwur lan karya manik putih lan buntut sing digawe jantung digawe dening Popular JewelryIng tengah: bejoce beyonce-two-tone-nameplate-10K-14K-18K-22K-24K-Gold-Sterling-Silver-Platinum-kalung-pendant polish putih lengkap karo karya putih Popular Jewelry ing New Yorkariela-star-rose-gold-kalung-pendant-crop-webariyah-name-plate-pendant-kalung-14-karat-emasalangan-jeneng-cincin-14-karat-emas-intenperak-bunder-jeneng-ring-sterlingemerald-cut-ametrine-ring-14-karat-emas-cynthia-rowleyemerald-cut-ametrine-ring-14-karat-emas-cynthia-rowley-horisontalengagement-ring-diamond-14-karat-emasIng tengah: kalung piring jeneng digawe kanthi gaya "Aku Lelah" ing 14 karat kuning emas kanthi finish polish ditambah karo rantai gucci / mariner sing digawe Popular Jewelry ing New York City
malinda-name-ring-14-karat-emas-intenmyali-name-ring-14-karat-emas-putih-beadwork-cutnamasjo-dvd-eljy-name-ring-14-karat-emas-cepak-webgelang-plate-gelang-jindriskha-14-karat-emasauda-name-plate-pendant-14-karat-emasnittu-name-plate-pendant-kalung-14-karat-emas-francocincin ametrine-round-cut-14-karat-emas-nugget-style-ring
Ing tengah: nggawe adat Ganesha cincin ing 14 karat kuning emas polish dhuwur sing digawe dening Popular Jewelry ing New York CityIng tengah: cincin signet digawe kanthi desain Yin Yang ing ndhuwur 14 karat kuning emas emas lan inten digawe dening Popular Jewelry ing New York City
adat digawe inten lan sapir ketam 14 karat putih emas digawe dening Popular Jewelry New York