Consulting

Ing Popular iki, kita ora mung ngedol perhiasan Kita mbantu para klien milih potongan-potongan perhiasan sing cocog karo gaya lan anggaran. Apa sampeyan menehi hadiah, tuku hadiah kanggo wong sing istimewa, utawa ngrayakake acara / tonggak khusus, sampeyan bakal kepenak tuku. 

desain

Nggolek sing unik; pribadi? Perhiasan tukang bisa mbantu sampeyan ngrancang perhiasan sing disesuaikan dhewe; nggawe potongan impen sampeyan sing nyata. Potongan perhiasan apik sing digawe khusus paling migunani - minangka refleksi ekspresi pribadi sampeyan. Sawetara conto potongan gaweyan kalebu ing ngisor iki:

  • Setelan Cincin Custom kanggo saben dinten, pertunangan utawa kawinan
  • Gigi Emas (Gril)
  • jeneng Plewih, Rings Jeneng, Anting-anting Jeneng, Gelang Jeneng, lsp.
  • Potongan Digawe utawa Pendatang lan Kalung
  • Lan apa wae sing sampeyan bayangake ... Mangerteni liyane

              

Ndandani / Mulihake

Kita bisa ndandani, resiDadi, lan mulihake perhiasan sampeyan menyang kondisine asline. Kita uga bisa nambah lan ngatur tampilan perhiasan sing sampeyan senengi. Contone layanan sing diwenehake kalebu (nanging ora diwatesi) ing ngisor iki:

  • Cleaning
  • Polishing
  • Elektroplasi / Dipping (Rhodium, Pérak, lan Emas)
  • Ndandani Perhiasan Umum
  • Ngowahi ukuran
  • Solder / Las
  • Stonesetting
  • Watch Panggantos Baterei
  • Ndandani ndandani

              

Daur Ulang & Scrap

Apa ana perhiasan sing ora dikarepake ing omah sing bledug? Kita nyedhiyakake kuotasi kanggo berlian, emas, lan platinum. Kanggo emas kethokan, sampeyan bisa nampa kredit awis utawa nyimpen, sing bisa digunakake kanggo tuku anyar.

            

Apa ana pitakon maneh?

Contact Us- kita bakal seneng mangsuli lan
mutusake masalah apa sing sampeyan duwe babagan kita
produk & layanan
7 dina seminggu, 365 dina setaun
New York City ora tau turu, mulane uga kita =)