Pendant Sarung Tanggi

$ 502.79
Menehi ulasan ...

Pendant Sarung Tanggi

$ 502.79
Menehi ulasan ...
Logam Apik:
warna:
Watu sing larang regane:
Varian:
Pendant sing bisa disesuaikan iki nggambarake sarung tangan tinju sing nganggo perang. Prasasti ing sarung tangan kiwa diwaca: "HARIAN KABUPATEN INC." ing pakurmatan kanggo turnamen tinju NY Golden Gloves. (irung getih, kringet, kelopak mata sing bengkak lan untu sing ora kalebu.)
  • Logam larang: Sterling Perak (925), 10 Karat Gold, 14 Karat Gold, lan 18 Karat Gold
  • Kasedhiya ing macem-macem warna - hubungi kita.
  • Gemstone Default: Zirconia Kubik
    • Permata bentuk bunder sing bisa disesuaikan
    • Hubungi kita kanggo kutipan khusus karo Intan.
  • Size: 51mm (dhuwur w / jaminan kalebu)
  • Lokasi: Misc Silver lan Emas
  • ** Kalung didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
  • Perawatan Produk
Perawatan Umum
Amarga kabeh logam perhiasan sing alus alus lan alus, mula perhiasan emas lan perak kudu dipakai lan ditangani kanthi ati-ati. Iki utamane kanggo perhiasan sing luwih tipis lan luwih entheng, sing luwih gampang dipangan tinimbang kanca-kancane sing luwih abot. Perhiasan sing apik kudu dicopot saka awak sadurunge ana kegiatan fisik sing abot (kayata gaweyan konstruksi utawa olahraga kontak) amarga bisa dipasang ing obyek asing lan luh. Artikel perhiasan sing apik uga kudu dicopot sadurunge disiram amarga bahan kimia sing angel ing shampo lan ngumbah bisa ngrusak utawa malah ngrusak perhiasan kasebut.

Sterling Silver
Disaranake banget supaya perhiasan perak, yen ora digunakake, disimpen ing njero tas utawa wadhah udara. Iki nglindhungi perak saka reaksi kimia karo faktor lingkungan (kayata hawa sing akeh oksigen; kulit asem) sing bisa nyebabake perak ngrusak lan ilang cemlorot alami putih-putih.
Potongan salaka sing wis dicelik bisa dibalekake kanthi cepet menyang negara asli kanthi solusi pembersihan kimia, kayata siji sing diwenehake. Mandi cepet rong puluh detik ing sing luwih resik bakal ngilangi lapisan tarnish lan rereget saka salaka.

 

Solusi Omah alternatif kanggo ngilangi pembentukan rusak uga kasedhiya, sanajan ora trep. Potongan salaka sing kurang alus bisa dilebokake ing larutan banyu baking soda lan aluminium foil lan digodhog; perhiasan kudu nambah warna ing sawetara menit. 

 emas

Aja nggunakake perhiasan emas ing kolam renang amarga klorin bisa ngrusak wesi emas.

Reviews customer

Adhedhasar review 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Antoine Johnson
100% resmi

Pesona tinju sing apik katon kaya liontin Golden Glove asli

R
Rashard Graham (Houston, AS)
Sarung Tangan Emas

Perusahaan iki minangka layanan pelanggan sing apik banget. Kevin minangka wong lanang

K
Pengacara Katrina (Commack, AS)
Sarung tangan tinju loket

Seneng banget karo produk lan layanan

t
thomas resha (Las Vegas, AS)
Perhiasan gedhe

Pangiriman cepet lan barang digawe kanthi apik lan katon padha banget karo kesepakatan sing nyata. Bakal bisnis maneh

A
Arthur Kramer (Tobyhanna, AS)
ngédap

Aku seneng banget karo produk sing dituku saka perusahaan sampeyan. Ukiran sing dakkirim iku sampurna. Matur nuwun kanthi sanget.