Rantai Gandum Spiga / Square (14K)

$ 209.99
Menehi ulasan ...

Rantai Gandum Spiga / Square (14K)

$ 209.99
Menehi ulasan ...
Logam Apik:
Ukuran: Jembar (mm):
Ukuran: Dawane (inci):
Varian:
  • Logam Apik: 14 Karat Kuning Emas
  • Jinis Clasp: Kunci Lobster
  • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
  • ** Pendant didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
  • Perawatan Produk
Perawatan Umum
Amarga kabeh logam perhiasan sing alus alus lan alus, mula perhiasan emas lan perak kudu dipakai lan ditangani kanthi ati-ati. Iki utamane kanggo perhiasan sing luwih tipis lan luwih entheng, sing luwih gampang dipangan tinimbang kanca-kancane sing luwih abot. Perhiasan sing apik kudu dicopot saka awak sadurunge ana kegiatan fisik sing abot (kayata gaweyan konstruksi utawa olahraga kontak) amarga bisa dipasang ing obyek asing lan luh. Artikel perhiasan sing apik uga kudu dicopot sadurunge disiram amarga bahan kimia sing angel ing shampo lan ngumbah bisa ngrusak utawa malah ngrusak perhiasan kasebut.

Sterling Silver
Disaranake banget supaya perhiasan perak, yen ora digunakake, disimpen ing njero tas utawa wadhah udara. Iki nglindhungi perak saka reaksi kimia karo faktor lingkungan (kayata hawa sing akeh oksigen; kulit asem) sing bisa nyebabake perak ngrusak lan ilang cemlorot alami putih-putih.
Potongan salaka sing wis dicelik bisa dibalekake kanthi cepet menyang negara asli kanthi solusi pembersihan kimia, kayata siji sing diwenehake. Mandi cepet rong puluh detik ing sing luwih resik bakal ngilangi lapisan tarnish lan rereget saka salaka.

 

Solusi Omah alternatif kanggo ngilangi pembentukan rusak uga kasedhiya, sanajan ora trep. Potongan salaka sing kurang alus bisa dilebokake ing larutan banyu baking soda lan aluminium foil lan digodhog; perhiasan kudu nambah warna ing sawetara menit. 

 emas

Aja nggunakake perhiasan emas ing kolam renang amarga klorin bisa ngrusak wesi emas.

Reviews customer

Adhedhasar review 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
c
cg
Rantai Gandum Spiga / Square (14K)

Kevin lan kulawarga nyedhiyakake layanan pelanggan sing hebat. Dheweke ora resmi babagan pitakon sing dakkirim babagan perkara kasebut. Kualitas apik, kuat banget, lan digawe kanthi apik. Rekomendasi banget.

O
OS
Layanan sing apik banget lan produk sing luwih gedhe

Kita nampa tumbas lan aku mung bisa ngucapake apik banget! Layanan sing apik banget. Aku nyaranake kanthi lengkap Popular Jewelry 1000%

J
JS
Potongan Bahan Bersih

Tresna potongan kasebut, super prasaja lan bisa uga rada tipis nanging sumunar kanthi sampurna lan pas sing bener supaya bisa dadi serba guna. A kudu muter sampeyan.

J
JD
Pendant Inisial Lawas Inggris - Dhewe!

kevin lan popular jewelry tenan apik tenan! aku dhawuh kalung loket khusus sajrone kuarantin liwat email lan proses lan layanan kasebut ora bakal dilalekake. dheweke ngirim foto draf loketku, gampang dicekel liwat telpon, lan bareng wis katon ayu !! aku ngaco karo dawa chain lan dheweke seneng ngeterake aku kanthi ukuran sing cocog. dheweke bakal entuk rampung!

K
KK
Dadi nggantheng

Perhiasan saya apik banget lan kabeh sing dikarepake lan liya-liyane.