Gelang Twist Mariner Puffy (14K)

$ 439.00
Menehi ulasan ...

Gelang Twist Mariner Puffy (14K)

$ 439.00
Menehi ulasan ...
  • Logam larang: 14 Emas Kuning Karat
  • Jinis Genggeman / Kunci: Kunci Lobster
  • Jembar: 5.0 mm *
  • Dawa: 8.0 inci *
    • Bobot: 6.1 gram *
    • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
    • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
    • Perawatan Produk
    Perawatan Umum
    Amarga kabeh logam perhiasan sing alus alus lan alus, mula perhiasan emas lan perak kudu dipakai lan ditangani kanthi ati-ati. Iki utamane kanggo perhiasan sing luwih tipis lan luwih entheng, sing luwih gampang dipangan tinimbang kanca-kancane sing luwih abot. Perhiasan sing apik kudu dicopot saka awak sadurunge ana kegiatan fisik sing abot (kayata gaweyan konstruksi utawa olahraga kontak) amarga bisa dipasang ing obyek asing lan luh. Artikel perhiasan sing apik uga kudu dicopot sadurunge disiram amarga bahan kimia sing angel ing shampo lan ngumbah bisa ngrusak utawa malah ngrusak perhiasan kasebut.

    Sterling Silver
    Disaranake banget supaya perhiasan perak, yen ora digunakake, disimpen ing njero tas utawa wadhah udara. Iki nglindhungi perak saka reaksi kimia karo faktor lingkungan (kayata hawa sing akeh oksigen; kulit asem) sing bisa nyebabake perak ngrusak lan ilang cemlorot alami putih-putih.
    Potongan salaka sing wis dicelik bisa dibalekake kanthi cepet menyang negara asli kanthi solusi pembersihan kimia, kayata siji sing diwenehake. Mandi cepet rong puluh detik ing sing luwih resik bakal ngilangi lapisan tarnish lan rereget saka salaka.

     

    Solusi Omah alternatif kanggo ngilangi pembentukan rusak uga kasedhiya, sanajan ora trep. Potongan salaka sing kurang alus bisa dilebokake ing larutan banyu baking soda lan aluminium foil lan digodhog; perhiasan kudu nambah warna ing sawetara menit. 

     emas

    Aja nggunakake perhiasan emas ing kolam renang amarga klorin bisa ngrusak wesi emas.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 1
    100%
    (1)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    G
    GH

    Tresna