Popular Jewelry

Kalung Kabel Figaro (14K)

$ 1,159.00

Popular Jewelry

Kalung Kabel Figaro (14K)

$ 1,159.00
  • Logam Apik: 14 Karat Kuning Emas
  • Jinis Clasp: Kunci Lobster
  • Dawa: 18 inci *
  • Lebar: 4 mm *
  • Bobot: 12.8 mm *
  • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
  • ** Pendant didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
  • Description
  • Logam Apik: 14 Karat Kuning Emas
  • Jinis Clasp: Kunci Lobster
  • Dawa: 18 inci *
  • Lebar: 4 mm *
  • Bobot: 12.8 mm *
  • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
  • ** Pendant didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)