Popular Jewelry

[Kotak Kunci] Gelang Kuba Miami Solid VIP (14K)

$ 10,335.00

Popular Jewelry

[Kotak Kunci] Gelang Kuba Miami Solid VIP (14K)

$ 10,335.00
  • Logam Apik: 14 Karat Kuning Emas
  • Jinis Tutup: Kunci Kothak
  • Lebar: 15.1 mm *
  • Length: 9½ inci *
  • Bobot: ~ 153.1 gram *
  • * Kabeh bobot sekitar.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
  • Description
  • Logam Apik: 14 Karat Kuning Emas
  • Jinis Tutup: Kunci Kothak
  • Lebar: 15.1 mm *
  • Length: 9½ inci *
  • Bobot: ~ 153.1 gram *
  • * Kabeh bobot sekitar.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)