Popular Jewelry

Gelang Mutiara Bunder Emas Kuning (14K)

$ 485.60

Popular Jewelry

Gelang Mutiara Bunder Emas Kuning (14K)

$ 485.60
  • Logam Apik: 14K Emas Kuning
  • Gemstone: Mutiara
  •  Dawane: 7 3/4 inci
  • Dhuwur: 7.85 mm
  • Kekandelan: 5.55 mm
  • Ukuran. Bobot: ~ 10.2 gram
  • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
  • ** Kalung didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.
  • Description
  • Logam Apik: 14K Emas Kuning
  • Gemstone: Mutiara
  •  Dawane: 7 3/4 inci
  • Dhuwur: 7.85 mm
  • Kekandelan: 5.55 mm
  • Ukuran. Bobot: ~ 10.2 gram
  • * Kabeh bobot lan pangukuran kira-kira kurang.
  • ** Kalung didol kanthi kapisah.
  • Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan ukuran utawa gaya sulih, kasedhiyan, spesifikasi, lan pilihan pribadi.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)