privasi Shipping

SHIPPING

----

Pengiriman Dalam Negeri Gratis (Amerika Serikat)
Seneng pengiriman domestik standar gratis (USPS First Class) kanthi pesenan $ 100 utawa luwih.

Informasi Pengiriman Umum
Mangga ngidini 3 dina bisnis kanggo ngolah lan verifikasi. Ngidini tambahan bisnis 5-7 kanggo pangiriman domestik.
Kita ora tanggung jawab kanggo pengiriman sing ilang, dicolong, utawa rusak. Kabeh kiriman diasuransiake lan panuku tuku tanggung jawab kabeh tuntutan kanthi operator kiriman.
Kanggo alasan keamanan, kita mung bisa ngirim menyang alamat sing diwenehake ing pamrih.
Kanggo alasan keamanan, kita bisa uga ora nyegat paket utawa ngowahi pangiriman yen wis diserahake menyang operator. Yen sampeyan kudu ngganti informasi kanggo pesenan (alamat pengiriman / tagihan, informasi pambayaran, lan sapiturute) sampeyan bisa njaluk pembatalan pesenan kanthi ngubungi kami langsung ing info@popular.jewelry. Yen pesenan sampeyan wis rampung dibatalake, sampeyan bisa ngirim pesenan sing wis diowahi maneh.